Dárkové poukazy 2023

Dárkové poukazy 2023

Tento týden jsem od Vás dostala několik mailů se stejným dotazem: pokud dnes objednám návrh pokoje, stihnete ho udělat do konce roku?

 

Musím bohužel napsat, že návrhy udělat nestihnu a to z několika důvodů:

  • všechny termíny v prosinci mám obsazené
  • na návrh a vizualizaci pokoje potřebuji při aktivní vzájemné komunikaci obvykle 5-10 pracovních dnů
  • dalších 5-10 pracovních dnů potřebuji před začátkem práce na návrhu na kompletní doplnění podkladů potřebných pro digitalizaci pokoje a vytvoření 3D modelu

 

Abyste mohli udělat svým blízkým radost, můžete koupit Dárkový poukaz na návrh a vizualizaci interiéru v minimální hodnotě 3.000 Kč

  • poukaz je platný do 31.12.2024
  • k poukazu bude vystavena faktura, která bude sloužit jako doklad o uhrzaení poukazu a k následnému objednání termínu návrhu a vizualizace interiéru
  • poukaz můžete objednat  ZDE
  • do mailu, prosím, uveďte: jméno a příjmení obdarované osoby, adresu a částku, která bude darována

Děkuji a přeji krásný předvánoční čas.

Dita 

Z dětského do teenagerovského

Z dětského do teenagerovského

Před třemi lety jsem navrhovala pokojíček pro 10ti letého kluka v novostavbě rodinného domu. Pokojíček byl navržen s nábytkem na míru tak, aby už nábytek nemusel být měněn a byl pouze doplněn policovými díly Ikea Kallax a tapetou. 

Díky orientaci oken na jih byl stůl umístěn ke zdi. Vznikl tím prostor pro umístění dírkovaných Ikea desek Skadis, později prostor pro umístění velkého monitoru, který je třeba na úpravu fotek a videí.

Letos se na mě klientka obrátila znovu a požádala mě o přizpůsobení pokoje teenagerovi. Nábytek na míru a doplňky v modrých barvách byly ponechány a pokoj byl  díky nové výmalbě, novým dekoracím a novému Ikea Fjällbo nábytku jednoduše přizpůsoben současnému věku a zájmům.

Rozměr pokoje 387×363 cm.

 

PŘED

PO

Umístění psacího stolu v pokojíčku

Umístění psacího stolu v pokojíčku

Spousta z nás má zažitou představu, že nejlepší je mít stůl postavený u okna, aby na desku stolu dopadalo denní světlo a nemuselo se svítit lampičkou. Ale časy se mění, potřeby také a myslím si, že umístění stolu u okna není vždy dobrý nápad. Málokdo z nás má pokojíček velký tak, aby mohla být dodržena všechna možná pravidla a doporučení. Většina z nás pracuje s prostorem, který je daný. Orientaci pokojíčku ani jeho velikost si ve většině případů nevybíráme. Umístění stolu v pokojíčku však alespoň trošku ovlivnit můžeme :o)

Umístění stolu u okna je vhodné tam, kde je okno pokojíčku orientováno na sever nebo tam, kde je okno stíněno např. vysokými stromy nebo pergolou, tj. tam, kde na plochu stolu přímo nedopadají sluneční paprsky.

Nevhodné je umístit stůl u okna v pokojíčku, který je orientován na jih. Sluníčko může dítěti svítit do očí nebo na desku stolu a tím se významně snižuje komfort práce. Aby dítě mohlo nerušeně pracovat a soustředit se, bude třeba v případě pokojíčku orientovaného na jih zatáhnout předokenní rolety nebo jiné stínící prvky. Tím ubíráme dítěti světlo a otázkou je, jestli světlo pronikající přes stínění okna bude pro práci dostatečné. Pokud je na psacím stole notebook, tablet nebo počítač, sluneční paprsky dopadající na desku stolu téměř jistě znemožní sledování jakékoliv obrazovky. Děti nemusí na těchto zařízeních jen hrát, dnes je elektronika nezbytnou součástí přípravy do školy. A kdo zažil distanční výuku přesně ví, o čem mluvím :o)

 

Další otázkou je, kdy dítě vlastně dělá úkoly. Školní rok trvá 10 měsíců a po většinu školního roku děti (alespoň ty naše) dělají úkoly v pozdějších odpoledních hodinách, nikdy ne hned po příchodu ze školy, kdy je světlo. Od října do května si tedy na úkoly a učení musí svítit a myslím si, že v době LED technologií není problém mít na stole kvalitní lampičku, která nahradí denní světlo.

Pokud stůl nebo stoly postavíme k oknu, u kterého je navíc radiátor, může se změnit proudění vzduchu v místnosti a mohou začít vznikat plísně tam, kde nikdy nebyly. Pokud je pokojíček chladnější a radiátor byl i bez psacího stolu pod oknem pouštěný v zimě naplno, rozhodně nedoporučuji radiátor zakrýt psacím stolem.

Pokud před radiátor umístíme psací stůl se standardní hloubkou 60 cm, musíme připočítat dalších 15-20 cm na hloubku radiátoru a 15-20 cm na hloubku parapetu. Ovládat žaluzie nebo otevřít ventilačku u okna, které může být vzdálené přes desku psacího stolu metr a více, bude poměrně náročné. Stejně náročné bude okno umýt.

Díky teplému vzduchu, který je v okolí stolu a pod stolem, může být dítě dříve unavené. Pokud Vaše dítě nemá rádo teplo, je tzv. horkokrevné, bude u stolu, pod kterým je radiátor, nešťastné.

Pokud máte za oknem krásnou klidnou krajinu, je určitě skvělé mít stůl u okna. Pokud se však za oknem něco děje, může poloha stolu u okna rušit soustředění se na učení a dítě může rozptylovat.

Pokud je v pokojíčku podlahové topení, je možné stůl postavit až tesně ke zdi a parapet využít na odložení pár drobností. K oknu se dostanete mnohem pohodlněji, pouze přes hloubku desky psacího stolu a hloubku parapetu. Pokud máte stůl až u zdi a na oknech krátké závěsy, je třeba myslet na to, že  hloubka závěsů zakryje 15-20 hloubky desky psacího stolu a stůl pak není dostatečně velký pro práci školáka.

Pokud víte, že na stole bude mít dítě monitor, stůl umístěte jinam, než k oknu. Pokud byste stůl chtěli postavit do prostoru tak, aby dítě vidělo na dveře, myslete na všechny kabely, které Vaše dítě bude potřebovat mít ke stolu vedené. Nemusí to být jen lampička, může to být prodlužovačka, kabely od počítače nebo nabíječky.

Další kapitolou jsou střešní okna. Pokud nejsou orientovaná tak, aby do nich nesvítilo sluníčko, rozhodně pod ně stůl nedávejte. Světlo dopadá přes střešní okna na plochu stolu úplně jinak, než ze standardního okna a pokud se ke světlu přidá sluníčko, není možné u stolu ani psát úkoly, ani sledovat monitor. 

Pokud přemýšlíte o umístění stolu bokem k oknu, je to dobré řešení v případě, že Vám světlo dopadá na stůl ze správné strany a nestíníte si. Takže ideálně pravákovi zleva a levákovi zprava. Ale ne vždy je to možné :o)

Pokud stůl umístíte ke zdi, můžete zeď využít na dírkované desky nebo nástěnky, na zeď lze instalovat lampičky, teré pak nemusí stát na stolech a dítě má k dispozici větší pracovní plochu. Dítě se nerozptyluje děním za oknem, radiátor není zakryt a může proudit vzduch, můžete větrat nebo umýt okno.

Návrhy pokojíčků Současnost a Budoucnost

Návrhy pokojíčků Současnost a Budoucnost

Hodně rodičů řeší, jak uspořádat dva pokojíčky pro dvě děti, které jsou ještě malé, na spaní chtějí být spolu v jednom pokojíčku a ve druhém pokojíčku má být herna. S nástupem staršího dítěte do školy je třeba do jednoho pokojíčku umístit psací stůl a mladší dítě přesunout do svého vlastního pokojíčku. S nástupem mladšího dítěte do školy je třeba udělat další úpravy a do druhého pokojíčku doplnit psací stůl a potřeby pro školáka.

Jak to všechno vymyslet, aby Vám stačil jen jeden nábytek a nemuselo se vše kupovat po několika letech znovu nebo se nemuselo doplňovat jiným nábytkem?

Odpovědí jsou návrhy pokojíčků ve dvou variantách – SOUČASNOST a BUDOUCNOST. Cílem těchto návrhů je maximální využití nábytku jeho použitím ve všech variantách návrhů tak, aby byly pokojíčky plně funkční jak pro děti předškolního tak školního věku. V návrzích je velký nábytek navržen tak, aby nebylo nutné nábytek za několik let dokupovat nebo kompletně vyměňovat, v pokojíčcích se mění a doplňuje jen malý nábytek a doplňky.

Návrhy pro SOUČASNOST a BUDOUCNOST lze využít jak pro dva a více pokojíčků, tak pro jeden pokojíček, ve kterém je v současné době jedno dítě a během pár let přibude sourozenec.

 

Pojďme se podívat na příklad – dva pokojíčky a dvě holčičky předškolního věku.

V návrhu pokojíčků pro SOUČASNOST je v pokojíčku vlevo místo na spaní pro obě holčičky, v pokojíčku vpravo je herna. 

 

V obou pokojíčcích jsou niky na umístění skříní. V současnosti budou skříně umístěny jen do pokojíčku spacího, v herně bude nika využita pro uložení hraček. Klient se rozhodl do niky umístit skříně Ikea Platsa, které budou doplněny na míru vyrobeným zakrytím mezer, které kolem skříní po umístění do výklenků vzniknou.

 

Ukázka možností řešení skříní, které v průběhu práce na návrhu zasílám klientovi. Vlevo skříň Ikea Platsa bez krycích lišt, vpravo s krycími lištami vyrobenými na zakázku.

Ve spacím pokojíčku jsou ve výklenku skříně, v herně jsou ve výklenku skříňky na hračky.

S nástupem starší holčičky do školy se přesuna postýlka mladší holčičky do vedlejšího pokojíčku a ke starší holčičce je místo postýlky doplněn stůl vyrobený podle přání klienta na zakázku. V pokojíčku mladší holčičky zůstává stále nábytek, který byl v původní herně. Díly  Kallax jsou umístěny na sebe, aby bylo možné do pokojíčku dát postel.

S nástupem mladší holčičky do školy je do pokojíčku doplněn psací stůl a nika je doplněna skříněmi Ikea Platsa. 

Váš pokojíček může být funkční po mnoho let bez velkých investic. Připravím pro Vás návrhy na míru a Vy nebudete muset v příštích letech řešit opakované investice do přeměny pokojíčku.

Kontaktovat mě můžete prostřednictvím kontaktního formuláře

 

Jak na nové bydlení se stávajícím nábytkem

Jak na nové bydlení se stávajícím nábytkem

V životě řešíme různé situace a jednou z nich může být stěhování.

Nedávno se na mě obrátila klientka s dotazem, jestli je možné udělat návrh a vizualizace podkroví jejich nvého domu. Podmínkou návrhů bylo použití maximálního možného množství nábytku, který má klientka ve stávajícím bytě. Odpověď byla ano, možné to je. Návrhy jsou časově náročnější, protože musíte pracovat s vymezeným prostorem a daným druhem a velikostí nábytku, ale možné to je. Tam, kde se nám nábytku nedostávalo ze stávajícího bytu, byly pokoje doplněny Ikea nábytkem.

V podkroví nového domu vznikla velká herna pro tři děti. Uprostřed herny je prolézačka, kterou děti mají od doby Covidu a mají ji moc rády. Herna byla doplněna úložnými systémy na hračky Ikea Kallax a Trofast, lezeckými deskami a hrazdou na zavěšení Hojdavaku od Antonie Emma a samolepkami od Inspio.

 

 

Ložnici mají děti v samostatném pokoji. V ložnici jsou zatím dvě děti, třetí je ještě u rodičů v ložnici. V pokoji je patrová postel, kterou dnes děti mají, doplněny byly skříně a stoly z Ikea.

Rozmístění nábytku je navrženo tak, aby se s minimálními úpravami do pokojíčku v budoucnu vešla třetí postýlka.

V pokojíčku jsou použity samolepky od Inspio a plakáty od Lovel.

 

Do ložnice bylo třeba umístit stávající manželskou postel a dětskou postýlku, která je k manželské posteli přisunuta. Díky tomu je manželská postel umístěna až u zdi, v budoucnu se ponechá čelo postele na stejném místě a od zdi se odsunou jen postele.

Do ložnice bylo dále třeba umístit stávající psací stůl a maximum úložných prostor. Tento požadavek splnily opět skříně Ikea.

Pokud i Vy řešíte stěhování nebo jen potřebujete reorganizovat dětský pokojíček, neváhejte napsat, návrhy a vizualizace mohou být odpovědí na Vaše otázky wink

Návrh, vizualizace a realizace koupelny

Návrh, vizualizace a realizace koupelny

V červenci avizovaná a zrekonstruovaná koupelna již slouží svým majitelům a já se s Vámi mohu podělit o zkušenosti, které z této realizace mám.  Pokud patříte mezi ty, kdo rekonstruují nebo dělají úplně novou koupelnu svépomocí, níže několik tipů na skvělé dodavatele a odborníky, kteří Vám s realizací koupelny pomohou.

Dodavatelem většiny zařizovacích předmětů, obkladů a dlažby bylo SIKO  Se společností mám jen ty nejlepší možné zkušnosti: změna objednávky před jejím dodáním, způsob doručení zboží, které vážilo podle dodacího listu přes 900 kg, ale i reklamace (na kterou jsem na začátku realizace koupelny vůbec nepomýšlela). Ačkoliv jsem žádnou reklamaci neplánovala, bohužel se tak stalo. Po otevření nepoškozeného obalu sprchového žlabu byla plastová část žlabu rozlámaná a nedala se použít. Přes stránky SIKO jsem vyplnila reklamační protokol, doplnila fotky a během 17ti minut jsem měla odpověď reklamačního technika. Reklamace byla uznána a do tří dnů byl doručen nový sprchový žlab. Úžasná zkušenost smile

V podlaze jsou topné rohože Termofol od společnosti GREENECO  Rychlost dodání rohoží, zaměněného termostatu a skvěle fungující pomoc paní Rouhové, která Vám po telefonu odpoví snad na každou otázku, jsou k nezaplacení. Pokud si nejste jisti, jaký druh rohože Termofol máte zvolit nebo jaký vybrat k rohoži termostat, neváhejte se zeptat. Budete určitě stejně mile překvapeni jako já smile

Do koupelny byl vybrán stropní ventilátor Airflow Icon, který dodávala společnost VENTILA  Ventilátor Airflow Icon je jedinečný tím, že pokud nepracuje, je zavřený, takže do místnosti v zimních měsících neproudí studený vzduch. Ventilátor se otevře jen v případě odsávání vzduchu. Před nákupem ventilátoru jsem konzultovala vhodnost použití, způsob instalace, velikost i funkce s panem Šimonem, který mi na všechny otázky srozumitelně odpověděl, doporučil, odkázal mě na videa, nabídl i montáž ventilátoru. Další skvělá zkušenost, kterou jsem při realizaci této koupelny získala smile

Dalším velmi důležitým člověkem při realizaci koupelny byl obkladač. Za mě odborník a člověk, který ví, co dělá, obkladač s velkým O – pan Petr Toman V koupelně je přes 20 metrů kamenických rohů, na rovné podlaze bylo potřeba udělat spád pro sprchový kout s délkou 160 cm tak, aby na podlaze nevznikl schůdek. Při práci na spádu podlahy sprchového koutu musel být brán v úvahu také fakt, že je v podlaze teplovodní podlahové topení.  Obklady i dlažba byly vyplněny epoxidovou spárovací hmotou a výsledek práce můžete vidět na přiložených fotografiích. Bez pana Tomana a jeho skvěle odvedené práce by koupelna nebyl tím, čím je. smile

Veškeré bourací, zednické, topenářské, instalatérské a truhlářeké práce jsem svěřila do rukou lidí, kteří se neprezentují na žádných sociálních sítích ani nemají webové stránky, ale mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti a spolupracuji s nimi na všech realizacích. Mají tolik práce, že nemají potřebu se prezentovat, proto odkaz na ně nepřikládám smile

Na závěr musím napsat, že i když byla rekonstrukce koupelny náročná technicky i časově, bylo neuvěřitelné, kolik úžasných lidí jsem během práce na tomto projektu potkala. Vím, na koho se mohu s důvěrou znovu obrátit a věřím, že i Vám při rozhodování pomohou mé zkušenosti.

 

Prasklá plastová část sprchového žlabu, který byl v neporušeném papírovém obalu. Reklamace v SIKO vyřízena za 17 minut!

Detaily položených obkladů a dlažby

Detail spádu ve sprchovém koutě

Návrh, vizualizace a realizace koupelny

Koupelna a rozhovor pro akoupelnyatopeni.cz

Náhodou se sešla práce na návrhu, vizualizaci a realizaci koupelny s rozhovorem pro akoupelnyatopeni.cz

Rozhovor byl snadnější a rychlejší než realizace koupelny, rozhovor najdete ZDE

Na koupelnu budete muset ještě chvilku počkat. V koupelně probíhají práce potřebné pro novou koupelnu, ve které byly veškeré zařizovací předměty kromě WC přesunuty na nové místo.

Podrobnosti k tomuto projektu zveřejním v průběhu srpna.

 

Vizualizace X Realizace dětského pokojíčku

Vizualizace X Realizace dětského pokojíčku

U tohoto pokojíčku byly vytvořeny dva návrhy – pro současné předškolní období a pro období školní, kdy bude třeba do pokojíčku umístit psací stůl a později televizi.

V pokojíčku je použit Ikea nábytek, desky na nízkých skříňkách byly vyrobeny truhlářem jako atypy.

Sestava skříní a skříněk naproti postýlce je připravena na budoucí umístění stolu a televize.

Pokojíčku dominuje samolepka od Inspio.cz Velikost pokojíčku 400×302 cm.

Klientce moc děkuji za souhlas se zveřejněním fotografií a krásný doprovodný text k zaslaným fotografiím:

Pro 100% realizaci vizualizace nam chybi uz jen ta postylka, jinak je vse hotovo a ja z toho mam obrovskou radost. Pokojicek se da konecne poradne uklidit, vsechny veci maji sve misto a jeste mame i par skrinek prazdnych 🙂 Nic bych neudelala jinak, jsem rada, ze v budoucnu mame misto na psaci stul i televizi! Dcera chodi spavat do pokojicku taky sama a rada, takze se nam to vsem spolecne povedlo!“

Vizualizace

Budoucí uspořádání pokojíčku s psacím stolem a televizí. Deska psacího stolu bude vyrobena atypem a bude doplněna zásuvkovým dílem Ikea Alex.

Jak nábytek MANU roste s dítětem

Jak nábytek MANU roste s dítětem

Dnes bych Vám na vizualizacích jednoho pokojíčku ráda ukázala, jak nábytek MANU od Antonie Emma roste s dětmi a jaké jsou možnosti jeho využití.

Návrhy a vizualizace byly vytvořeny ve třech variantách: pro roční holčičku, předškolačku a dvanáctiletou slečnu. Rozměr pokojíčku je 426×241 cm, výška stropů 330 cm.

Klient si nepřál zavěsit nábytek na zeď, proto je veškerý nábytek postavený na zemi. Do pokojíčku se vešla sestava pohybového rostoucího nábytku MANU spolu s psacím stolem 120×60 cm, který může být využit jak na kreslení a jiné tvoření, tak jako součást pohybové sesestavy. Sestava může být doplněna průlezkami FABER podle fantazie každého z Vás, protože systémy FABER a MANU jsou kompatibilní a doplňují se.

Postel má rozměr 120×200 cm, matrace je 20 cm nad zemí. Z důvodu nízké výšky není u postýlky žádná zábrana. Pokud by však kdokoliv zábranu potřeboval, je možné ji spolu s postýlkou objednat.

Do pokojíčku byla zvolena tapeta Zvířátka v bílém lese od FUGU DESIGN a hrací podložka od značky INSPIO. Tapeta bude vyrobena na míru přesně pro tento pokojíček a grafika může být upravena tak, aby zvířátka nebyla překryta rámem postele.

 

Další vizualizace je pokojíček pro předškolačku. Postýlka 120×200 cm byla zvednuta do výšky 120 cm, houpačka byla přemístěna pod postel spolu s vybranými hračkami.

Stůl byl doplněn nohami a rostoucí židlí 2 v 1, byly doplněny skříňky pro vytvoření sestavy s výškou shodnou s výškou postele. Police a dírkované desky jsou IKEA, koberec LORENA CANALS.

Samolepky puntíků jsou od značky Pieris, samolepka pod postelí je od značky INSPIO.

Na vizualizaci třetí varianty pokojíčku je postel 120×200 cm zvednuta do výšky 180 cm. Nad postelí je dostatek místa na sednutí, teplý vzduch stoupající vzhůru bude chlazen klimatizací.

Pod postelí vznikla relaxační zóna a pro vytvoření soukromí byly přidány závěsy. Rostoucí stůl byl vyměněn za stůl Ikea s rozměrem 140×60 cm, sestava skříní byla doplněna dalšími skříňkami.

 Pokud dáme vizualizace vedle sebe, bude lépe viditelná variabilita postele a nábytku MANU.

Pohledy do pokojíčku jsou vždy ze stejného místa.

Antonie Emma – nový partner pro Vaše pokojíčky

Antonie Emma – nový partner pro Vaše pokojíčky

S velkou radostí Vám představuji svého nového partnera, značku Antonie Emma.

Charakteristické jsou pro tuto značku průlezky FABER, se kterými se v pokojíčcích často setkávám.

Nově začala Antonie Emma vyrábět variabilní rostoucí pohybový nábytek MANU, se kterým mohu ve svých návrzích pracovat. Nábytek MANU umožňuje individuálně řešit každý pokojíček, do kterého chtějí rodiče umístit pro své děti pohybové aktivity. Nábytek lze doplnit FABER průlezkami, houpačkami, hrazdami, lany, kameny na lezení, závěsnými látkovými křesly pro starší děti atp.

Nábytek MANU je navržen tak, aby bylo možné po něm lézt a využívat skříňky třeba jako schody do postele nebo můžete MANU nábytek doplnit o prvky vhodné pro posilování, což ocení starší děti nebo rodiče.

Z vysoké postele lze vytvořit lůžko se standardní výškou na zemi, takže nábytek roste a přizpůsobuje se potřebám dětí podle jejich věku. 

Na jaře letošního roku jsem dělala návrh pokojíčku s podlahovou plochou 8,02 m2. Maminka si do pokojíčku přála patrovou postel, nějaké skříňky, po kterých se dá vylézt do postele, úložný prostor pod postelí … Nebyla jsem schopná s nábytkem, který jsme měla k dispozici, tyto požadavky splnit, takže maminka nakonec od své vize ustoupila a do pokojíčku byla navržena standardní postel Ikea Släkt. Úložný prostor musel bý zavěšen nad postel, skříňky měly hloubku 20 cm.

Když jsem viděla nábytek MANU, okamžitě jsem si vzpomněla na tento pokojíček a přání, která jsem nemohla na jaře splnit. Kontaktovala jsem maminku a s jejím svolením jsem udělala návrh, ve kterém je postel 90×200 cm, tři skříňky 60x60x60 cm postavené na zemi a prostor pod postelí, který lze využít jakkoliv.

V oubou variantách návrhů jsou stoly 120×60 cm a nábytek MANU je doplněn Ikea nábytkem Platsa s dvířky Fonnes.

Na zdi jsou samolepky od značky PIERIS

 

Návrh s nábytkem Ikea

Návrh s nábytkem MANU

samolepky ptáků od PIERIS

úchytky na nábytku Ikea jsou ze série nábytku MANU

na boku horní skříňky jsou řpišroubované háčky na pověšení oblečení nebo čehokoliv jiného

Malý pokojíček s velkou postelí

Malý pokojíček s velkou postelí

Pokojíček, o kterém dnes píšu, vznikne rozdělením jednoho velkého pokoje na dva pokoje menší – na ložnici a dětský pokoj s velikostí necelých 11 m2..

Maximální šířka pokojíčku v části u dveří je dána umístěním dveří do ložnice a ve zbývající části pokojíčku bylo třeba vytvořit dostatečně dlouhou stěnu pro postel a zároveň prostor na umístění skříní. Slečna, které tento pokojíček patří, měla jedno velké přání: mít postel, která se nemusí skládat a bude široká 160 cm. I když to s rozměry pokojíčku nebylo jednoduché, přání bylo splněno. Ano, v pokojíčku jsou drobná omezení a vzdálenosti k nábytku nejsou ideální, ale v tomto projektu hrál hlavní roli splněný sen :o)

 

 

Půdorys

Aby byla minimalizována velikost postele, zvolila jsem do pokojíčku bezrámovou postel Ikea Lyngör, která bude doplněna matrací podle vlastního výběru. 

Vedle postele je Ikea psací stůl ve standardní velikosti 120×60 cm, skříně a skříňky nad postelí jsou Ikea Platsa, skříňky proti posteli jsou Ikea Eket v bílé a tmavě šedé barvě.

Pokojíček doplňuje kosmetický stolek Ikea Alex a zrcadlo Ikea Lindbyn.

 

Na prvních vizualizacíh můžete vidět rozdíly v pohledu do pokojíčku ze dveří – na prvních vizualizacích jsou na skříních Platsa zrcadlové dveře, na druhých vizualizacích jsou dveře bílé.

Vizualizace X realizace dětského pokojíčku

Vizualizace X realizace dětského pokojíčku

Návrh a vizualizace tohoto pokojíčku jsem dělala na začátku března tohoto roku. Realizace byla poměrně rychlá a já mohu se souhlasem klienta Jana Pastucha (DJ REpro) zveřejnit video zachycující průběh realizace návrhu.

Velikost pokojíčku 290×401 cm (+ výklenek na dveře), veškerý nábytek Ikea.

Děkuji klientovi za sdílení a souhlas se zveřejněním videa smile

 

Návrhy a vizualizace

Realizace

© 2021 INTERIERONLINE.CZ | Bc. Dita Burianová, Kapalínova 1026/13, 274 01 Slaný | IČO: 70106177 | WEBDESIGN © Patrik Burian 2021

Veškerá obrazová dokumentace na webu je majetkem webu INTERIERONLINE.CZ a bez výslovného souhlasu nesmí být kopírována a zveřejňována.