S velkou radostí Vám představuji svého nového partnera, značku Antonie Emma.

Charakteristické jsou pro tuto značku průlezky FABER, se kterými se v pokojíčcích často setkávám.

Nově začala Antonie Emma vyrábět variabilní rostoucí pohybový nábytek MANU, se kterým mohu ve svých návrzích pracovat. Nábytek MANU umožňuje individuálně řešit každý pokojíček, do kterého chtějí rodiče umístit pro své děti pohybové aktivity. Nábytek lze doplnit FABER průlezkami, houpačkami, hrazdami, lany, kameny na lezení, závěsnými látkovými křesly pro starší děti atp.

Nábytek MANU je navržen tak, aby bylo možné po něm lézt a využívat skříňky třeba jako schody do postele nebo můžete MANU nábytek doplnit o prvky vhodné pro posilování, což ocení starší děti nebo rodiče.

Z vysoké postele lze vytvořit lůžko se standardní výškou na zemi, takže nábytek roste a přizpůsobuje se potřebám dětí podle jejich věku. 

Na jaře letošního roku jsem dělala návrh pokojíčku s podlahovou plochou 8,02 m2. Maminka si do pokojíčku přála patrovou postel, nějaké skříňky, po kterých se dá vylézt do postele, úložný prostor pod postelí … Nebyla jsem schopná s nábytkem, který jsme měla k dispozici, tyto požadavky splnit, takže maminka nakonec od své vize ustoupila a do pokojíčku byla navržena standardní postel Ikea Släkt. Úložný prostor musel bý zavěšen nad postel, skříňky měly hloubku 20 cm.

Když jsem viděla nábytek MANU, okamžitě jsem si vzpomněla na tento pokojíček a přání, která jsem nemohla na jaře splnit. Kontaktovala jsem maminku a s jejím svolením jsem udělala návrh, ve kterém je postel 90×200 cm, tři skříňky 60x60x60 cm postavené na zemi a prostor pod postelí, který lze využít jakkoliv.

V oubou variantách návrhů jsou stoly 120×60 cm a nábytek MANU je doplněn Ikea nábytkem Platsa s dvířky Fonnes.

Na zdi jsou samolepky od značky PIERIS

 

Návrh s nábytkem Ikea

Návrh s nábytkem MANU

samolepky ptáků od PIERIS

úchytky na nábytku Ikea jsou ze série nábytku MANU

na boku horní skříňky jsou řpišroubované háčky na pověšení oblečení nebo čehokoliv jiného